Ο κρυμμένος θησαυρός των εντόμων

Το ψηφιακό κόμικ μου «Ο Κρυμμένος Θησαυρός των Εντόμων», στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας. https://www.carnivalpatras.gr/comics/

Ο Τζίτζικας του Καρναβαλιού των Μικρών επιστρέφει και όχι μόνος του. Έρχεται με την παρέα του, τον Μέρμηγκα και την Πασχαλίτσα.  Οι τρεις τους θα ξεκινήσουν ένα όμορφο ταξίδι ψάχνοντας τον Κρυμμένο Θησαυρό των Εντόμων. Κάθε χρόνο, τα έντομα του δάσους μαζεύονται για να γιορτάσουν το καρναβάλι, ντυμένα με τα πιο περίεργα, αστεία ρούχα και παίζουν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Τους περιμένουν γρίφοι, κρυμμένα, σπάνια αντικείμενα και δύσκολες δοκιμασίες. Θα τα καταφέρουν; Ακολουθήστε τους ήρωές, τον Τζίτζικα, τον Μέρμηγκα και την Πασχαλίτσα σε μια φανταστική περιπέτεια γεμάτη κρυφά μονοπάτια και βοηθήστε τους  να βρουν τον θησαυρό βήμα βήμα!»

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας ζωντανεύει τον μύθο του Τζίτζικα, της μασκότ του Καρναβαλιού των Μικρών, προσκαλώντας τα παιδιά με τη φαντασία τους  ν’ ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο ενός ξεχωριστού παραμυθιού, τον κόσμο του Πατρινού Καρναβαλιού.

24 σελίδες, έγχρωμο

Σχέδιο & Σενάριο: Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Meliss)

Φιλική συμμετοχή στο χρώμα: Μιχάλης Τόρης.