19 Απριλίου 2022
Οι νησοπεριπέτειες στα Αγγλικά από την Europe Comics

Το πρώτο τεύχος από το comics μου "Νησοπεριπέτειες" από τις Εκδόσεις Μικρός Ήρως - Mikros Iros Publications , μόλις έγινε διαθέσιμο στα αγγλικά στην πλατφόρμα της Europe Comics! Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον παρακάτω σύνδεσμο ➡ https://www.europecomics.com/album/1-the-sand-games/

 

16 Δεκεμβρίου 2021
TEZA:Omnibus

2003. Βρίσκομαι στην Αθήνα μετά τις σπουδές μου στο Λονδίνο και αντιμετωπίζω μεγάλο θέμα με τις κατσαρίδες του σπιτιού μου. Προσπαθώ να ξορκίσω τον φόβο μου κάνοντάς τις στριπάκια comics με τίτλο «Πριν το τέζα» για το φανζιν «Kapow» του Γαβριηλ Τομπαλίδη. Παράλληλα τα στριπάκια παρουσιάζονται και στην  έκθεση Εν Αιθρία εκείνης της χρονιάς. Οι κατσαριδούλες κερδίζουν τις εντυπώσεις και το γέλιο του κόσμου.  

Ο Λευτέρης Σταυριανός εκδότης της Jemma press μου προτείνει να το εκδώσουμε και γίνεται το πρώτο ελληνικό best seller της εκδοτικής αλλά παράλληλα γίνεται και το έργο που θα με βάλει σε ένα όμορφο ταξίδι για μια δεκαετία, μέσα από 7 άλμπουμ. Σήμερα 18 χρόνια μετά, η σειρά ενηλικιώθηκε. Έγινε ένα συλλεκτικό άλμπουμ – Omnibus, που περιέχει όλα τα στριπάκια που έχουν εκδοθεί αλλά και αρκετά ακόμη ανέκδοτα, φτάνοντας τις 176 σελίδες.

Προλογίζει ο αγαπημένος δημιουργός, Soloup.

Κυκλοφορεί σε comics shops και βιβλιοπωλεία πανελλαδικά. Μπορείτε να το παραγγείλετε και από εδώ:

https://jemmacomics.com/teza-omnibus-pre-order

 

Pages